четвер, 30 березня 2017 р.


У кожній дитині сонце — тільки дайте йому світити
23 березня 2017 року відбувся Районний конкурс «Класний керівник року – 2017». Наш класний керівник, Некіга Лариса Миронівна, презентувала свій досвід роботи з теми «Волонтерська діяльність як засіб виховання особистості, її соціалізації». Ми вітаємо нашого класного керівника, яка стала призером (II місце) у номінації «9-11 класи». Лариса Миронівна не уявляє себе без допитливих, дзвінкоголосих учнів. Вона  вміє легко  захопити, повести, відкрити світ. Так, дійсно, Лариса Миронівна володіє талантом: уміє розгледіти у кожному з нас сонце та дати можливість світити.
Ми бажаємо Вам  успіхів у подальшій роботі. Нехай  вистачить сили, щоб розкривати   таланти своїх учнів у майбутньому.  Лариса Миронівна  завжди  доводить справу до кінця і робить усе, щоб учень досяг максимального успіху. Перемоги кожного з нас - це і її перемоги! Це вчитель, який вміє розповідати і презентувати свої знання. Ми щиро радіємо за  нашого класного керівника.

   Яременко Оксана









1 коментар:

  1. Большое спасибо за Ваш бесценный труд и верные старания, за Ваше доброе сердце и искренность души, за Вашу упорную борьбу с дремучим лесом незнаний и за Ваш оптимизм. Вы помогаете не только узнавать что-то новое и важное, Вы вселяете крепкую веру и светлую надежду, Вы всегда можете дать верный совет и поддержать добрым словом. Желаю Вам долгих лет успешной деятельности, благополучия в жизни и прочного здоровья.

    ВідповістиВидалити